پس از ثبتنام در کوپریتور، مهمترین کار، تکمیل پروفایل است. دقت کنید که تکمیل پروفایل شما باید به گونهای باشد که اطلاعات تماس و یا آدرس با جزئیات در آن ذکر نشود. بدین منظور به منوی “تنظیمات” و زیرمنوی “ویرایش پروفایل من” مراجعه کنید.
⇐ ویرایش اطلاعات شخصی
از نظر ما مهمترین مورد برای کارفرما، یک پروفایل حرفهای است. اگر شما پروژههای زیادی داشته باشید ولی پروفایل شما نتواند کسب و کار شما را به خوبی نشان دهد، مجریان به راحتی از پروژههای شما میگذرند و پروپوزال خوبی دریافت نخواهید کرد. ولی اگر شما پروفایل حرفهای داشته باشید که خوب نوشته شده باشد، تصویر مناسبی داشته باشد و برای آن وقت کافی گذاشته شده باشد، این احساس برای مجری ایجاد میشود که ممکن است شما کسب و کار مناسبی برای همکاری با او باشید و پروژههای ارسالی شما پشتوانه مالی و اراده واگذاری دارد.
⇐ شماره تماس
شماره تماس معتبری وارد نمائید تا زمانی که در خلال پروژههای شما مسائلی پیش آمد و نیاز شد کوپریتور با شما تماس برقرار کند، در دسترس باشید و بتوانید ارتباط برقرار کنید.
⇐ لقب حرفهای
برای کسب و کار خود یک عنوان خوب انتخاب کنید، آنچه تخصص آن را دارید و شما بدان شناخته میشوید. این لقب، زیر نام شرکت شما در پروفایلتان درج خواهد شد و کاربران با مشاهده آن، با کلیت کسب و کار شما آشنا میشوند.
⇐ نمایش نام
نام شرکت خود را به درستی وارد نمائید تا بتوانید معرفی خوبی از خود داشته باشید. این نام در صفحه پروفایل شما به عنوان هویت شما درج میشود.
⇐ نام شرکت
این نام، واسط بین شما و کوپریتور است و شما را با این نام میشناسد.
⇐ افزودن توضیحات
در این قسمت، بصورت جامع شرکت خود را معرفی نمائید. سعی کنید اطلاعات کلیدی را ارائه دهید. موضوع کاری، سوابق، پروژههای مهم، کارکنان، زیرساختهای بزرگ و هرآنچه که شما را بهتر به مجری معرفی کند.
⇐ تصویر پروفایل
اولین چیزی که مجری میبیند تصویر پروفایل شماست. متأسفانه خیلی از کارفرمایان هیچ توجهی به این مسئله ندارند. تصویر نامناسب برای پروفایل، علیه شما کار میکند. تصویر با کیفیت پایین مجری را دور میکند. از تصاویر زیر در پروفایل خود استفاده نکنید: تصویر خیلی محو یا خیلی تاریک، تصویر خیلی دور، تصویر محصول، تصویر خیلی جدی و بدون تصویر.
⇐ تصویر بنر
در کوپریتور شما میتوانید بنری برای پروفایل خود انتخاب نمائید (بنر یک تصویر کشیده در بالای صفحه پروفایل است). سعی کنید بنر به گونهای باشد که اولاً مرتبط با موضوع کاری شما باشد، ثانیاً جذاب باشد و مخاطب را جذب کند و ثالثاً ظرافتهای گرافیکی در آن رعایت شده باشد.
⇐ ماهیت فعالیت مجموعه شما
در این قسمت باید نوع فعالیت شرکت خود را بیان کنید: بنیاد تحقیقاتی، آموزشی و پژوهشی؛ پیمانکاری و ساخت؛ دفتر طراحی؛ فنی مهندسی، طراحی و تحلیل؛ کارخانه و خط تولید و یا کارگاه تولیدی و مشاغل خانگی. همچنین در این قسمت باید تعداد کارکنان شرکت خود را نیز تعیین کنید.
⇐ موقعیت شما
شهری که شرکت شما در حال فعالیت است و بیشتر پروژههای شما در این شهر قرار است اجراء شود. دقت شود که بعدها در تعریف پروژه، برای هر پروژه میتوانید موقعیت (شهر) منحصر به آن پروژه انتخاب نمائید.
⇐ بروشورها
در تب “بروشورها” نیز بروشورهای کسب و کار خود را آپلود نمائید. بروشورها باید به گونهای باشند که فقط فعالیت کسب و کار شما را معرفی نمایند و نباید شامل اطلاعات تماس و آدرس و … باشند.
⇐ مشاهده پروفایل
پس از اینکه تمامی اطلاعات خواسته شده را در کوپریتور وارد کردید، پروفایل خود را از منوی “پروفایل من” مشاهده کنید و ببینید پروفایل شما به چه نحو به عموم نمایش داده میشود و در صورت نیاز، مواردی که ظاهر و محتوای آن مورد پسندتان نیست را ویرایش کنید.