قیمت پایین را معیار انتخاب مجری قرار ندهید. زمانی که کارفرما یک پروژه را در سایت ثبت میکند، تعدادی پیشنهاد قیمت متنوع از مجریان مختلف دریافت میکند که هر یک در کنار قیمت، پشتیبانی و یا امکاناتی خاص را ارائه میدهند. بعضی از قیمتها مشابه هستند و بعضی از آنها خیلی بالاتر یا پایینتر از حد میانگین هستند. شما به عنوان کارفرما میتوانید تا حدودی مطمئن باشید که به دلیل رقابتی بودن محیط سایت، سطح قیمتهای پیشنهادی در کوپریتور از متوسط رایج بازار و قیمتهایی که توسط شرکتها و اشخاص خارج از محیط سایت پیشنهاد میشود، پایینتر است. اما انتخاب پایینترین قیمت بدون توجه به سایر پارامترها بزرگترین اشتباه ممکن است. کلید اصلی انتخاب مجری، قیمت پیشنهادی، بررسی رزومه و برقراری ارتباط با اوست. بنابراین بدون برقراری ارتباط با مجری و بررسی رزومه او هیچ قیمت بالا، پایین یا متوسطی را نپذیرید.
پیش از انتخاب مجری، رزومه او را بررسی کنید. در پروفایل کاربران در سایت کوپریتور علاوه بر قسمتی که خود فرد در مورد سوابق کاری و مهارتهایش مینویسد، بخش دیگری وجود دارد که در آن سابقه فعالیت کاربر در سایت (امتیاز و نظر کارفرمایان پروژههای انجام شده توسط مجری) قید میشود. با بررسی این رزومه، دید کلی و دقیقی در مورد توانمندیها و اخلاق کاری مجری به دست میآورید و میتوانید با آگاهی، مجری را انتخاب کنید.
در طول مدت زمان انجام پروژه پیگیر باشید. زمانی که پروژهای را به مجری میسپارید اما پیشرفت پروژه را پیگیری نمیکنید یا پاسخگوی سؤالات او نیستید، این حس به مجری القاء میشود که پروژه رها شده است یا به اندازه کافی جدی گرفته نشده است. خودتان را در موقعیت مجری قرار دهید، آیا در این شرایط انگیزه کافی برای تکمیل پروژه را خواهید داشت؟
مشورت با پشتیبانی و داوری سایت. گاهی در حین انجام پروژه ممکن است مشکلی ایجاد شود یا پروژه مطابق برنامهریزی اولیه و توافق پیش نرود. در این زمان به جای بحث و مشاجره با طرف مقابل، با پشتیبانی کوپریتور مشورت کنید یا درخواست “حل اختلاف” ثبت کنید و از تیم داوری درخواست کنید که راهکاری ارائه دهند.